Nu exista produse in cosul de cumparaturi
0 produse 0.00 RON

Despre noi

Cine suntem?

Suntem o firma de IT specializata in comercializarea produselor de calcul si a serviciilor aferente. Gama de produse cuprinde calculatoare si componente, monitoare, laptopuri imprimante si copiatoare, programe pentru calculatoare si periferice. De asemenea oferim clientilor nostri o gama completa de servicii IT cum ar fi proiectarea si implementarea retelelor de calculatoare, interventii si reparatii pentru toate tipurile de produse comercializate, inclusiv reincarcarea cartuselor pentru imprimante si copiatoare.

Nu ne ocupam cu vanzari si servicii si in alte 20 de domenii!

Doar IT! Dar o facem foarte bine!

De ce sa lucram impreuna?

Pentru ca noi stim ca un serviciu de calitate trebuie sa aduca doua elemente foarte importante pentru dumneavoastra: sa scada cheltuielile si sa eficientizeze procesul de lucru!

Si clientii nostri recunosc ca am reusit sa le facem pe amandoua!

Ce castigati?

Majoritatea defectiunilor pot fi evitate daca echipamentele pe care le folositi – fie ele calculatoare, imprimante sau alte echipamente – sunt programate sa functioneze in mod corect si sunt intretinute in mod constant!

In ziua de astazi cind totul se produce in China iar amenintarile informatice zilnice (virusii spre exemplu) sunt intr-o crestere constanta, firma noastra va poate oferi securitatea completa a spatiului dumneavoastra de lucru, fiind si reselleri pentru marile nume in software antivirus.

Asta inseamna in primul rand eliminarea problemelor care va strica programul zilnic si nu va lasa sa va concentrati asupra prosperitatii financiare a firmei dumneavostra!

Mai putine probleme, mai mult timp si bani!

Cum?

Firma noastra va ofera servicii complete legate de toata infrastructura IT a firmei dumneavoastra, oricat de simpla sau complexa ar fi ea! Exista intotdeauna solutii pentru mai bine si mai ieftin!

Cu un singur telefon rezolvati toate problemele indiferent daca sunt software sau hardware sau pur si simplu aveti un cartus de incarcat!

Abonamentele noastre lunare va elimina o alta grija: costurile suplimentare! Nu trebuie sa va intrebati de cite ori aveti o problema oare cat va costa! Interventiile si reparatiile care nu necesita inlocuirea unei componente fizice sunt incluse in pretul abonamentului! Chiar daca intervenim de 3 ori sau de 10 de ori pe luna!

Suportul la distanta, timpul maxim de interventie in cazul unei defectiuni care este de 120 minute, experienta si expertiza personalului nostru rezolva problema duratei!

Cu cat mai repede lucrurile functioneaza fara probleme, cu atat mai bine ! Iar multumirea dumneavoastra este elementul cel mai important pentru noi!

Castigati timp si economisiti bani folosind un abonament lunar!