Nu exista produse in cosul de cumparaturi
0 produse 0.00 RON
Avira pentru Acasa
Avira Antivirus Pro 2015

Modul rapid și ușor de a vă proteja împotriva pericolelor online - fără bătaie de cap. De la programe malware și viruși prin e-mail, la phishing și furt de identitate, Alegeți o platforma antivirus ușor de utilizat care vă oferă o instalare simplă, scanări automate,

interfețe intuitive, remedieri cu un singur click și opţiunea gaming mode, care amână notificările atunci când sunteți ocupat.

În plus, vă puteți proteja amintirile dragi și documentele cu conținut confidențial prin intermediul unei copii de siguranță online (cloud backup securizat), eficientă și sigură, cu o capacitate de 5GB, lăsând astfel toate grijile în seama noastră.

...Citeste mai mult
95.00 RON
Contactati-ne pentru a va oferi reduceri pentru mai mult de 10 licente

PRETUL INCLUDE TVA 24%

Avira Internet Security 2015

  Uitați pentru totdeauna de viruși, troieni, înșelăciune prin e-mail și programe malware. Avira Internet Security Suite oferă cea mai nouă tehnologie antivirus care vă permite să comunicați cu prietenii, să efectuați operațiuni bancare, să faceți cumpărături și să navigați pe internet fără griji. De la urmărirea programelor de navigare (browser trackers) și înregistrarea tastelor (keyloggers), până la supraveghere și furt de identitate, Avira Internet Security vă protejează complet.

  Bazați-vă pe o gamă completă de instrumente pentru păstrarea strictă a confidențialității asupra identității, navigării, operațiunilor bancare și...Citeste mai mult

198.00 RON
Contactati-ne pentru a va oferi reduceri pentru mai mult de 10 licente

PRETUL INCLUDE TVA 24%